Smedjebackens kommun, till startsida

Nyheter

Du är här:

Smedjebacken Energi & Vatten AB söker en Driftchef mark (gata & park)

Smedjebacken Energi & Vatten AB ansvarar för verksamhet inom fjärrvärme, elproduktion, teknik, stadsnät, elnät, vatten och avlopp samt renhållning. På uppdrag av kommunen svarar bolaget även för viss drift av kommunala anläggningar. Smedjebacken Energi & Vatten AB har gemensamt ledningskontor med Bärkehus AB och en gemensam VD som rapporterar till respektive bolagsstyrelse

Inom verksamhetsområdet mark ligger ansvaret för driften av kommunens gator, gång-och cykelvägar, verkstad samt idrottsplatser och elljusspår. Under året avser vi se över hur vi kan samordna denna verksamhet med Bärkehus AB. Det finns ett inriktningsbeslut om att ta nya steg för att bidra till de kommunövergripande målen. Den planerade nya organisationen ska stärka driftområdena mark, gata och park och utveckla dem i gemensam anda.

Ditt uppdrag
Planera, leda, fördela och utveckla det löpande arbetet inom mark (gata & park) så att den långsiktiga förvaltningen säkerställs. Tjänsten som driftchef ger dig möjlighet till ett omväxlande arbete. Du arbetar i en liten organisation i en mindre kommun vilket ger stora möjligheter att utveckla och påverka. Det är korta beslutsvägar och du får vara en del i en helhet där du får inblick i många olika angränsande områden. Det vi tillsammans åstadkommer ger avtryck och resultat i vardagen och du får återkoppling direkt från kommunens innevånare. Ditt verksamhetsområde knyter nära an till kommunens vision att vara en välkomnande kommun med engagemang, trygghet och framtidstro samt har stor påverkan på flera av de kommunala målen.

Din profil
Vi söker dig som är en lyhörd, kommunikativ och sammanhållande ledare. Du har en vilja att i dialog och positiv anda utveckla både verksamhet och medarbetare. Din omgivning uppskattar dig för ditt sätt att ta initiativ, driva förändringar och för din uthållighet. Du trivs att arbeta operativt nära medarbetarna, men har också förmågan att lyfta blicken och inta helikopterperspektiv. Du har erfarenhet av och gillar ekonomiskt resultatansvar.

Krav
Du har 3-4 års erfarenhet av en arbetsledande funktion inom något av områdena gata/park/yttre fastighetsskötsel, i kombination med relevant utbildning/erfarenhet inom anläggning- eller trädgårdsområdet. Du har även goda kunskaper i svenska språket, datavana och B-körkort. Det är meriterande om du har kunskaper om gällande lagar och avtal inom området.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 14 maj via epost till juan-carlos.dahl@arbetsformedlingen.se
Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Carlos Dahl, Arbetsförmedlingen, 010-486 20 92 alternativt via epost till VD Cia Ferner Kny, cia.ferner@seab.smedjebacken.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Arbetsförmedlingen. Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge. Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken kännetecknas av närhet, vatten och utveckling - en kommun för alla. Läs mer på www.smedjebacken.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2017-04-24
Webbredaktör: Marie Wennerström